Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Про розгляд запитів на публічну інформацію впродовж 2016 року

      
        На виконання вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» та наказу Генерального прокурора України № 430 «Про організацію діяльності органів прокуратури України з особистого прийому, розгляду звернень та забезпечення доступу до публічної інформації» від 30.12.2015 військовою прокуратурою Південного регіону України вживалися заходи, спрямовані на забезпечення прав громадян на інформацію.
       Загалом упродовж 2016 року до органів військової прокуратури регіону надійшло 73 запити на інформацію. За вказаний період органами прокуратури регіону розглянуто 58 запитів. За належністю іншим розпорядникам інформації направлено 15 запитів.
       Інформація запитувалася особами впродовж 2016 року з таких питань: досудового розслідування – 22 запити, організаційно-розпорядчої діяльності – 5, кадрових – 14 та інших питань – 17 .
      Усі запити розглянуті органами військової прокуратури регіону                 та відповіді надані запитувачам у межах визначеного Законом п’ятиденного строку. Запитів, відповідь на які повинна надаватися не пізніше  48 годин з дня отримання (стаття 20 Закону) до органів військової прокуратури регіону                 не надходило.
      Органи військової прокуратури регіону і надалі приділятимуть належну увагу виконанню вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації». Повнота та своєчасність надання відповідей запитувачам перебуває на постійному контролі керівництва військової прокуратури регіону.
 
 

кількість переглядів: 1054