Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Стан розгляду запиітв на інформацію у військовій прокуратурі Південного регіону України у першому півріччі 2017 року

У продовж першого півріччя 2017 року до органів військової прокуратури Південного регіону України  надійшов 21 запит на інформацію, з яких розглянуто 16 запитів, 5 – надіслано іншим розпорядникам інформації.                       Із розглянутих надано інформацію на 10 запитів, надано роз’яснення на 4 запити та відмовлено у наданні інформації на 2 запити.
З числа розглянутих запитів на інформацію: 5 – з питань досудового розслідування, 1 – з питань представництва інтересів громадян та держави            в суді, 1 – з питань організаційно-розпорядчої діяльності, 3 – з кадрових питань та 6 – з інших питань.
Серед зареєстрованих запитів на інформацію – 17 надійшло до військової прокуратури регіону та 4 – до військових прокуратур гарнізонів. 
Більшість запитів надійшла від громадян – 12, від юридичних осіб (засобів масової інформації) – 7, від громадських організацій – 2.
Загалом електронною поштою надійшло 10 запитів, поштою – 8 та 3 запити прийнято з особистого прийому.
Запитів, відповідь на які повинна надаватися не пізніше 48 годин з дня отримання (стаття 20 Закону) до органів військової прокуратури регіону                    не надходило.

кількість переглядів: 1042