Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.05.2017

На Дніпропетровщині старшому сержанту та його спільнику, яких затримали на збуті вогнепальної зброї та боєприпасів, обрано запобіжний захід

/

Напередодні травневих свят, 28 квітня 2017 р., за клопотанням військової прокуратури Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України Жовтневий районний суд м. Дніпра обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою військовослужбовцю однієї з військових частин на Дніпропетровщині та його спільнику.
В якості альтернативи обом обвинуваченим судом визначена можливість внесення застави в розмірі 128 тис. грн.
Нагадаємо, у середу, 26 квітня 2017 року слідчими військової прокуратури Дніпропетровського гарнізону Південного регіону спільно з працівниками ГУ БКОЗ СБ України затримано старшого сержанта Д. та громадянина Б, які систематично, без передбаченого законом дозволу, здійснювали збут вогнепальної зброї та бойових припасів.
У затриманих осіб правоохоронцями вилучено 2 автомата АКС, 960 набоїв калібру 5,45, 2 кг тротилу, 2 кг пластиду, 18 капсулів-детонаторів, 31 запал УЗРГМ, 3 запалювальні трубки, 13 електродетонаторів, 17 магазинів до АКС.
Військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України, санкцією якої передбачено покарання до 7 років позбавлення волі.

кількість переглядів: 2721