Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.01.2018

Небойові втрати військовослужбовців ЗСУ у Південному регіоні у стані алкогольного сп’яніння (ВІДЕО)

/

У зоні відповідальності військової прокуратури Південного регіону України, на жаль, також мають місце безповоротні втрати військовослужбовців Збройних Сил України.
Упродовж 2017 року зафіксовано більше півсотні смертельних випадків, частина з яких - у стані алкогольного сп’яніння.
Військовою прокуратурою разом із військовим командуванням лише минулого року складено 1481 адміністративний протокол стосовно військовослужбовців, які вчинили адміністративне правопорушення у стані алкогольного сп’яніння.
 
Військовослужбовці, захисники України сумлінно виконують свій обов'язок - захист народу України. Перед ними - складний і підступний ворог. Але навіть він іноді не такий небезпечний, як... алкоголь.
Саме алкоголь залишаєтсья тим чинником, який в усі часи, в усіх арміях був джерелом небойових втрат. Під його впливом цілі підрозділи нищились противником, бійці вкорочували собі віку, влаштовували побутові сварки, які закінчувались трагедією тощо.
Саме для того, аби привернути увагу до цієї проблеми ми створили цей ролик, який має змусити задуматися військовослужбовців про ту небезпеку, яку приховує алкогольний дурман. Для того, аби близькі та рідні бійців підтримували нас в бажанні викорінити це ганебне явище із Збройних сил України. Аби зілля не потрапляло до війська через посилки та волонтерів.
Це наш спільний, і дуже підступний ворог. Але ми переможемо і його.
Слава Україні!
 
Get the Flash Player to see this player.
 

кількість переглядів: 2633