Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.03.2018

За спробу підкупу заступника військового Одеського гарнізону затримано Голову одного з населених пунктів Запорізької області

A

У суботу, 31.03.2018, військовою прокуратурою Південного регіону України спільно з співробітниками управління Служби безпеки України в Одеській області на спробі підкупу заступника військового прокурора  Одеського гарнізону викрито сільського голову одного з населених пунктів Запорізької області.
Установлено, що за прийняття рішення про не притягнення племінника до кримінальної відповідальності за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 189, ч. 1 ст. 263, ч. 2 ст. 307 КК України сільський голова одного з населених пунктів Запорізької області запропонував заступнику військового прокурора Одеського гарнізону неправомірну вигоду в сумі 5 тис. доларів.
Безпосередньо під час передачі обумовленої суми неправомірної вигоди, сільського голову затримано правоохоронцями в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії.
Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України та обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.

кількість переглядів: 3829