Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.05.2018

На Одещині інспектора прикордонної служби затримано на хабарі

/

Військовою прокуратурою Білгород-Дністровського гарнізону спільно зі співробітниками УЗЕ в Одеській області ДЗЕ Нацполіції України та відділу внутрішньої безпеки «Південь» Південного регіонального управління ДПС України в рамках здійснення процесуального керівництва в кримінальному провадженні на одержанні неправомірної вигоди викрито інспектора прикордонної служби пункту пропуску «Слов'яносербка» Подільського прикордонного загону.
Досудовим розслідуванням установлено, що старший прапорщик за переміщення через державний кордон України громадянина республіки Молдова без передбаченого законом дозволу вимагав та одержав неправомірну вигоду.
04.05.2018 у с. Слов'яносербка Великомихайлівського району Одеської області безпосередньо під час одержання хабаря в сумі 50 доларів США та 1300 грн військовослужбовця затримано в порядку ст.208 КПК України.
Наразі проводяться першочергові слідчо-процесуальні дії.
Військовою прокуратурою затриманій особі готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 368 КК України, та клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування здійснюється Білгород-Дністровським відділом поліції ГУ Нацполіції в Одеській області.

кількість переглядів: 3104