Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.05.2018

На спробі підкупу прокурора військової прокуратури Південного регіону України затримано цивільну особу

/

За процесуального керівництва військової прокуратури Запорізького гарнізону Південного регіону України спільно зі співробітниками УЗЕ в Запорізькій області ДЗЕ Нацполіції України та Дніпропетровського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України громадянина М. викрито під час спроби підкупу прокурора військової прокуратури Південного регіону України.
Установлено, що за закриття кримінального провадження відносно свого брата, який перебуває в розшуку за посягання на життя працівника правоохоронного органу (ст. 348 КК України), вказаний громадянин запропонував прокурору військової прокуратури неправомірну вигоду в сумі 100 000 гривень.
У четвер, 10.05.2018, під час передачі частини суми хабаря в розмірі 10 000 грн, яка проходила під контролем правоохоронців, хабародавця затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії.
Військовою прокуратурою Запорізького гарнізону вирішується питання щодо повідомлення затриманій особі про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України та готується клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування в кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням ГУ Нацполіції в Запорізькій області.

кількість переглядів: 2864