Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.06.2018

Військові прокурори Південного регіону України вийшли у фінал турніру з міні-футболу та боротимуться за Кубок Генерального прокурора України

/

У суботу, 09.06.2018, у м. Києві у фінальній частині групового етапу турніру з міні-футболу на «Кубок Генерального прокурора України» серед працівників та ветеранів прокуратур віком понад 35 років зійшлися команди військової прокуратури Південного регіону України, прокуратур Київської, Дніпропетровської та Чернівецької областей.
Фаворитами у цій групі були команди військової прокуратури Південного регіону України та прокуратури Київської області, які зайняли перші місця у відбіркових етапах зазначеного турніру.
Команда військової прокуратури Південного регіону України відкривала турнір матчем з найбільшою за численністю працівників прокуратурою Дніпропетровської області.
Вибравши тактику гри: «Кращий захист − це напад», гравці нашої команди продемонстрували результативну гру та, не давши жодного шансу супротивнику, впевнено перемогли з рахунком 3:0.
У наступному двобої команда ВП ПРУ зійшлася з прокуратурою Київської області. Матч проходив опівдні під пекельним сонцем та за шаленої підтримки значної кількості вболівальників супротивника. Столичні гравці зосередили свої зусилля на захисті власних воріт, інколи здійснюючи небезпечні контрвипади, – наче разючі «укуси кобри» відчув на собі наш голкіпер.
Ця гра видалась напруженою та безкомпромісною, поступатися ніхто не хотів. Матч завершився нічиєю з рахунком 0:0, який задовольнив обидві команди.
Долю фінальної частини групового етапу усіх без виключення команд мала вирішити остання гра. Після двох зіграних матчів турнірна таблиця виглядала наступним чином:
 
Нашій команді потрібна була лише «Перемога». Як з'ясувалося, за підсумками турніру, навіть нічия могла бути рівнозначною поразці.
 
Розуміючи усю відповідальність та взявши волю в «кулак», вже на перших хвилинах матчу з прокуратурою Чернівецької області гравці команди ВП ПРУ розпочали штурмувати ворота супротивника.
Як результат, професійні передачі захисника Гаманенка Сергія тричі вивели нападника нашої команди полковника юстиції Продуна Віталія один на один з воротарем прокуратури Чернівецької області.
Форвард вийшов переможцем у цих «дуелях» та відзначився хет-триком, майстерно забивши три голи.
У цілому матч проходив під контролем наших гравців та при рахунку 5:0 здавалося, що гра «зроблена». Однак супротивник вкотре довів, що грає до кінця, забивши у відповідь два голи.
Останню крапку у матчі поставив професійний прохід Гаманенка Сергія, який обігравши пів команди за меж штрафного майданчику, забив «гол-красень».
У підсумку рахунок 6:2. Матч став найрезультативнішою грою турніру.
Ми вдячні команді прокуратури Чернівецької області, яка демонструючи злагоджену гру, відібрала важливі очки в прокуратури Київської області.
Висловлюємо також велику подяку командам інших прокуратур, які брали участь у фінальній частині групового турніру, за підтримку під час наших матчів, яка дуже допомагала гравцям ВП ПРУ.
За результатами фінального етапу турніру команда військової прокуратури Південного регіону України посіла перше місце в своїй групі та 8.07.2018 побореться з прокуратурою Харківської області за Кубок Генерального прокурора України.
 
Вітаємо наших гравців з виходом у фінал та бажаємо перемоги!!!
 

кількість переглядів: 3359