Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.11.2022

У Кропивницькому офіцер міського РТЦК та СП постане перед судом (ФОТО)

      

За процесуального керівництва прокурорів Кропивницької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері до суду направлено обвинувальний акт стосовно офіцера Кропивницького міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 368 КК України).
Встановлено, що старший лейтенант за видачу довідки, необхідної для продажу транспортних засобів, що належать комерційній структурі, одержав від підприємця неправомірну вигоду.
09.09.2022, після одержання хабаря, офіцера затримали правоохоронці в порядку ст. 208 КПК України.
Старшому лейтенанту повідомлено про підозру у вчиненні злочину, суд застосував щодо нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі слідчого управління Головного управління Нацполіції в Кіровоградській області, за оперативного супроводу співробітників Управління СБ України в Кіровоградській області та Управління стратегічних розслідувань в Кіровоградській області Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 316