Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.04.2023

Призначено нових керівників спеціалізованих прокуратур у сфері оборони Південного регіону (ФОТО)

/

Заступник керівника Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону Максим Брильов представив колективам нових керівників прокуратур.
Одеську спеціалізовану прокуратуру у сфері оборони очолив Олександр Гладій, Миколаївську спецпрокуратуру ‒ Андрій Кльопов, Білгород-Дністровську спецпрокуратуру ‒ Єгор Швидкий, Херсонську спецпрокуратуру ‒ Олександр Серафимов, Кропивницьку спецпрокуратуру ‒ Юрій Березовський.
Відповідно до наказів Генерального прокурора, систему спеціалізованих прокуратур приведено у відповідність до військово-адміністративного поділу. Вінницьку спеціалізовану прокуратуру у сфері оборони, яку очолює Олексій Рихлюк, додано до складу Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону.
Під час зустрічі з колективами прокуратур Максим Брильов зазначив, що кожен з новопризначених керівників має відповідний досвід роботи й зможе забезпечити гідне виконання покладених на прокуратуру завдань в умовах воєнного стану.
Керівники спеціалізованих прокуратур подякували за довіру та запевнили, що спільно з колективами докладатимуть усіх зусиль задля результативної роботи та підвищення рівня довіри громадян до прокуратури.
 
 

кількість переглядів: 2144