Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.05.2023

Одеська спецпрокуратура: попереджено втягування прикордонника до розповсюдження наркотичних засобів (ФОТО)

/

За процесуального керівництва прокурорів Одеської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону повідомлено про підозру громадянину України за фактом незаконного збування наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України).
Встановлено, що вказаний цивільний, 32-річний уродженець Республіки Молдова, діючи з корисливих мотивів, з метою налагодження каналу збування наркотичних засобів, запропонував прикордоннику за грошові кошти в сумі 9 тис. грн придбати у нього наркотичний засіб «канабіс».
12.05.2023, після безпосереднього збування військовослужбовцю 140 гр канабісу, яке відбувалось під контролем правоохоронців, наркозбувача затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі слідчого управління ГУ Нацполіції в Одеській області, за оперативного супроводу співробітників Головного відділу внутрішньої та власної безпеки "Південь" ДПС України, Головного відділу захисту національної державності УСБ України в Одеській області та Управління міграційної політики ГУ Нацполіції в Одеській області.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 

кількість переглядів: 668