Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.06.2024

За втручання Вінницької спецпрокуратури понад 7 млн грн штрафних санкцій надійдуть до бюджету

/

У справі за позовом Вінницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону рішенням Господарського суду м. Києва задоволено позовні вимоги прокуратури щодо стягнення штрафних санкцій з одного з комерційних підприємств на загальну суму понад 7 млн гривень.
Встановлено, що у 2022 році між військовою частиною та товариством з обмеженою відповідальністю укладено договір про закупівлю товару за державні кошти. Однак, незважаючи на норми законодавства та умови Договору, приватне товариство поставило товар, зокрема беспілотні літаючі комплекси, які не відповідали заявленим технічним характеристикам.
Внаслідок цього завдано шкоду економічним інтересам держави, а також негативно вплинуло на боєздатність військового формування в умовах здійснення воєнної агресії зі сторони рф.
Наразі Вінницькою спеціалізованою прокуратурою у сфері оборони Південного регіону вживаються заходи щодо реального виконання рішення суду й надходження до бюджету грошових коштів на загальну суму понад 7 млн гривень.
 

кількість переглядів: 151