Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.01.2018

За одержання неправомірної вигоди судитимуть слідчого Національної поліції в Миколаївській області

/

Військовою прокуратурою Херсонського гарнізону завершено досудове розслідування стосовно слідчого одного з відділів поліції Головного управління Національної поліції в Миколаївській області, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.
Досудовим розслідуванням установлено, що наприкінці жовтня минулого року лейтенант поліції з метою незаконного особистого збагачення вимагав від громадянки неправомірну вигоду в сумі 12 тис. грн за непритягнення її до кримінальної відповідальності у зв’язку з її неправдивими свідченнями у кримінальному провадженні.
Згодом поліцейський зменшив суму хабаря до 9 тис. грн, під час одержання якої його було затримано правоохоронцями в порядку ст. 208 КПК України.
Затриманій особі повідомлено про підозру у вчиненні вищевказаного кримінального правопорушення та обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Крім того, ухвалою суду посадовця відсторонено від займаної посади.
Наразі обвинувальний акт у справі спрямовано до Новоодеського районного суду Миколаївської області для розгляду по суті.

кількість переглядів: 2407