Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.02.2018

Військова прокуратура наголошує: майно державного підприємства МОУ «ОАРЗ» є арештованим дотепер

/

У неділю, 04.02.2018, окремими інтернет-виданнями поширено недостовірну інформацію про хід досудового розслідування кримінального провадження стосовно спроб незаконного відчуження майна державного підприємства Міністерства оборони України «Одеський автомобільний ремонтний завод».
В оприлюдненій інформації зазначалося, що «з прокуратурою повирішували», внаслідок чого вона відкликала з суду клопотання прокурора про накладення арешту на вищевказане майно Міністерства оборони України.
Наголошуємо, що зазначений «сенсаційний» матеріал не відповідає дійсності.
Зокрема, повідомляємо, що військовою прокуратурою Одеського гарнізону Південного регіону України здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням кримінального провадження за фактом вчинення ліквідатором дій, спрямованих на незаконне відчуження майна державного підприємства Міністерства оборони України «Одеський автомобільний ремонтний завод».
З метою недопущення відчуження майна Міноборони військова прокуратура Одеського гарнізону звернулася до суду з клопотанням про накладення на нього арешту, яке 26 грудня минулого року задоволено на підставі ухвали слідчого судді Приморського районного суду м. Одеси. Відповідні дані внесено до Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна.
Розуміємо, що спроби дискредитації правоохоронних органів з боку зацікавлених осіб були раніше і продовжуватимуться надалі. Однак наголошуємо: майно державного підприємства Міністерства оборони України «Одеський автомобільний ремонтний завод» є арештованим дотепер. Військова прокуратура з клопотанням щодо його скасування до суду не зверталася.
Досудове розслідування кримінального провадження триває.
Шановні представники ЗМІ! З метою недопущення в майбутньому випадків некоректного висвітлення інформації радимо звертатися до прес-служби військової прокуратури Південного регіону України для уточнення перебігу подій або достовірності фактів.

кількість переглядів: 3140