Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.03.2018

На Херсонщині начальник територіального сервісного центру м. Генічеськ «погорів» на хабарі в сумі 200 дол. США

/

Військовою прокуратурою Херсонського гарнізону Південного регіону України, у четвер, 15.03.2018, за матеріалами та за оперативного супроводження УЗЕ ДЗЕ Нацполіції у Херсонській області на хабарництві викрито начальника територіального сервісного центру м. Генічеськ РСЦ в Херсонській області МВС України.
Установлено, що за видачу громадянину документів, підтверджуючих перебування автомобіля на реєстрації в Україні, для подальшого його ввозу з тимчасово окупованої території АРК, посадовець вимагав неправомірну вигоду в сумі 400 дол. США.
Безпосередньо під час скоєння злочину - одержання 200 дол. США хабаря, вказану особу затримано правоохоронцями в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі військовою прокуратурою Херсонського гарнізону проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, тривають обшуки за місцем проживання та роботи підозрюваного.
Крім того, вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України та обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.

кількість переглядів: 3091