Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.05.2018

На Дніпропетровщині військовою прокуратурою затримано ще одного «павлоградського стрілка»

/

Військовою прокуратурою Південного регіону України в рамках здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні, спільно зі співробітниками УЗЕ в Запорізькій області ДЗЕ Нацполіції України та Дніпропетровського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України викрито громадянина Д., який тривалий час перебував у розшуку за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307, ст. 348 КК України.
Нагадаємо, 28.03.2018, вказаний громадянин, знаходячись поблизу власного гаражу у м. Павлоград Дніпропетровської області, який використовувався як склад для зберігання наркотичних засобів та психотропних речовин, з метою їх подальшого збуту мешканцям міста, під час проведення санкціонованого обшуку умисно здійснив три прицільні постріли із вогнепального пістолета в бік двох прокурорів військової прокуратури Південного регіону України та втік з місця події. Після чого зловмисника оголошено в розшук.
У четвер, 10.05.2018, «павлоградського стрілка» затримано правоохоронцями в орендованій його співмешканкою квартирі в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі військовою прокуратурою Південного регіону України готується клопотання до суду щодо обрання затриманому запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.

кількість переглядів: 2668