Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.12.2018

У Запоріжжі на систематичних поборах викрито та затримано одного з керівників АТ «Українська залізниця»

/

Військовою прокуратурою Південного регіону України в рамках здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні спільно зі співробітниками Головного управління контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки СБ України зупинено протиправну діяльність одного з керівників команди структурного підрозділу Дніпровський загін воєнізованої охорони регіональної філії «Придніпровська залізниця» АТ «Українська залізниця».
Установлено, що упродовж червня − грудня 2018 року заступник начальника команди СП Дніпровський загін воєнізованої охорони РФ «Придніпровська залізниця» АТ «Українська залізниця» спільно з цивільною особою систематично вимагали та одержували неправомірну вигоду від  працівника приватного підприємства за вчинення дій, пов’язаних з безперешкодним слідуванням товарів залізничним сполученням через Придніпровську залізницю.
Усього зловмисники отримали понад 350 000 грн хабаря.
17.12.2018 у Запоріжжі під час одержання чергової частини неправомірної вигоди в сумі 146 200 грн зловмисників затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі військовою прокуратурою вказаним особам готується повідомлення про підозру у вчиненні корупційного злочину та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.

кількість переглядів: 2145