Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.08.2022

Привласнив майно на понад 850 тис. грн: у Дніпрі судитимуть директора фірми-будівельника

/

За процесуального керівництва Дніпровської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері до суду направлено обвинувальний акт стосовно директора підрядного будівельного підприємства, який обвинувачується у привласненні чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненого в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України).
Встановлено, упродовж 2018-2019 рр. керівник підприємства, під час виконання договору підряду на будівництво казарми поліпшеного планування у Дніпропетровській області, не використав майно, отримане для будівництва, та замовнику його безпідставно не повернув.
Натомість він незаконно розпорядився ним на власний розсуд, чим завдав економічних збитків державі на загальну суму понад 850 тис. гривень.
Досудове розслідування кримінального провадження здійснювали слідчі Слідчого управління Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 

кількість переглядів: 1145