Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.09.2022

Хабар за недокументування злочину: на Запоріжжі судитимуть працівника Мелітопольського РТЦК та СП

/

За процесуального керівництва Запорізької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері до суду направлено обвинувальний акт стосовно працівника Мелітопольському районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, який обвинувачується у незаконному придбанні, носінні та зберіганні бойових припасів, без передбаченого законом дозволу, та наданні неправомірної вигоди за вчинення дії з використанням наданої влади чи службового становища (ч. 1 ст. 263, ч. 1 ст. 369 КК України).
Встановлено, що у липні 2022 року, військовослужбовець надав працівнику СБ України неправомірну вигоду в сумі 5 000 грн за недокументування скоєного ним злочину, а саме факту придбання та зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу.
Досудове розслідування кримінального провадження здійснювали слідчі Слідчого відділу Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1664