Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.03.2023

Представлено нового керівника Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону (ФОТО)

/

Начальник Департаменту Офісу Генпрокурора Віталій Панченко представив колективу Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону та військовому командуванню нового очільника – Андрія Глумакова.
Під час представлення Віталій Панченко розповів присутнім про основні засади діяльності оновленої Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони та окреслив коло завдань, які в нинішніх умовах постійно потребують пильної уваги прокурорів.
Також він висловив переконання, що Андрій Глумаков як професійний юрист та досвідчений прокурор, забезпечить подальшу системну роботу Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону, так як ще з 2014 року, працюючи на керівній посаді, сміливо зустрічав та долав неабиякі виклики.
Андрій Глумаков пообіцяв виправдати висловлену йому довіру й запевнив у рішучих та безкомпромісних діях заради єдиної мети – Перемоги – кожного на своєму фронті.
Довідково:
Андрій Глумаков 1981 року народження. Закінчив Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого. В органах прокуратури з 2004 року. До призначення очолював Спеціалізовану прокуратуру у військовій та оборонній сфері об'єднаних сил.
 

кількість переглядів: 3019