Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.07.2023

Білгород-Дністровська спецпрокуратура: інспектор прикордонної служби ДПСУ підозрюється в одержанні 700 дол. США хабаря (ФОТО)

/

За процесуального керівництва прокурорів Білгород-Дністровської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону викрито та повідомлено про підозру інспектору прикордонної прикордонного загону ДПСУ за фактом одержання неправомірної вигоди службовою особою (ч. 3 ст. 368 КК України).
За даними слідства, прапорщик за сприяння у переміщенні товарів народного вжитку поза межами пункту пропуску вимагав та одержав від громадянина неправомірну вигоду в сумі 700 дол. США.
20.07.2023 інспектора затримано «на гарячому» в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.
Досудове розслідування кримінального провадження здійснюють слідчі слідчого відділу ДБР (з дислокацією у м. Одесі) ТУ ДБР, розташованого у м. Миколаєві, за оперативного супроводження працівників Внутрішньої та власної безпеки по 25 прикордонному загону ВВВБ «Південь» та Управління СБ України в Одеській області. 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 

кількість переглядів: 485