Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.08.2023

Намагався підкупити прикордонника - громадянина Азербайджану затримано під час надання 300 дол США службовій особі ДПСУ (ФОТО)

За процесуального керівництва прокурорів Вінницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону повідомлено про підозру цивільній особі за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі (ч. 3 ст. 369 КК України).
За даними слідства, громадянин Республіки Азербайджан, за безперешкодний в'їзд на територію України без наявних на те законних підстав надав інспектору прикордонної служби 300 дол. США неправомірної вигоди. 
Правоохоронці затримали громадянина в порядку ст. 208 КПК України під час надання службовій особі грошових коштів.
Наразі йому повідомлено про підозру та готується клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді  тримання під вартою. 
Досудове розслідування здійснюють слідчі слідчого управління ГУНП в Вінницькій області, за оперативного супроводу співробітників Головного відділу внутрішньої та власної безпеки «Південь» ДПСУ.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 632