Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.08.2023

Колектив Спеціалізованої прокуратури Південного регіону привітав ветерана військової прокуратури Володимира Гавриловича Нікітюка із 98-річчям (ФОТО)

/

20 серпня 2023 року відзначив своє 98-річчя ветеран органів військової прокуратури, полковник юстиції у відставці, фронтовик Володимир Гаврилович Нікітюк.
Привітати з почесною датою до ветерана, прокурора, старшого друга та наставника завітали працівники Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону, які передали цінні дарунки, а також теплі слова вдячності та пошани.
Під час вже звичної та щирої зустрічі Володимир Никитюк подякував колегам за увагу та підтримку і побажав наснаги та подальших успіхів у боротьбі із злочинністю, а також завжди пам’ятати про своїх наставників-ветеранів.
Колектив Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону також бажає Володимиру Гавриловичу бодьорості духу, сили, наснаги, здоров’я й мирного неба над головою.
Ваші подвиги будуть вічно знаходити відлуння в наших серцях і ми всі будемо дбати про те, аби пам'ять про справжніх героїв передавалася із покоління в покоління.
 

кількість переглядів: 639