Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.08.2023

В Одесі військовослужбовцю повідомлено про підозру у незаконному збуванні «канабісу» (ФОТО)

За процесуального керівництва прокурорів Одеської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону повідомлено про підозру військовослужбовцю однієї з військових частин ЗСУ за фактом незаконного збування наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України).
За даними слідства, матрос, з метою незаконного власного збагачення, за неправомірну вигоду неодноразово реалізував наркотичний засіб «канабіс», намагаючись втягнути у свої оборудки й військовослужбовців Державної прикордонної служби України.
24.08.2023, під час продажу, за неправомірну вигоду в сумі 5000 тис. грн, 10 грамів «канабісу» військовослужбовцю ДПСУ, наркоділка затримали правоохоронці в порядку ст. 208 КПК України. Кілька місяців тому він вже намагався продати наркотик одному із співробітників ДПСУ.
Наразі затриманому повідомлено про підозру та готується клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування здійснюють слідчі слідчого управління ГУНП в Одеській області, за оперативного супроводу співробітників відділу внутрішньої та власної безпеки по 26 прикордонному загону ДПСУ.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 821