Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.01.2024

Підозру отримав працівник РТЦК та СП на Одещині, який за 2000 доларів США посприяв військовозобов’язаному стати непридатним до військової служби

/

За процесуального керівництва прокурорів Білгород-Дністровської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону повідомлено про підозру інспектора мобілізаційного відділення одного з РТЦК та СП в Одеській області у вчинені злочину передбаченого ч.2 ст.369-2 Кримінального кодексу України. Інспектор одержав від громадянки неправомірну вигоду у сумі 2000 доларів США за видачу її сину тимчасового посвідчення військовозобов’язаного із визначенням непридатності до військової служби.
Наразі підозрюваному вручено клопотання про обрання запобіжного заходу та його відсторонення від займаної посади. Досудове розслідування здійснюють слідчі 2-го слідчого відділу (у м. Одесі) за оперативного супроводу співробітників 2-го оперативного відділу (у м. Одесі) ТУ ДБР у м. Миколаєві.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 382