Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.01.2024

Вінницька спецпрокуратура Південного регіону: створено Гайсинський відділ прокуратури, який очолив Владислав Бурдейний (ФОТО)

/

Керівник Вінницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону Олексій Рихлюк 31 січня 2024 року представив колегам з правоохоронних органів Гайсинського та Тульчинського районів Вінницької області начальника новоутвореного відділу прокуратури.
Очільником Гайсинського відділу Вінницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону став Владислав Бурдейний, колишній випускник Національної юридичної академії України ім. Ярослава Мудрого.
На заході були присутні голова Гайсинської військової адміністрації, керівництво підрозділів Національної поліції по Гайсинському та Тульчинському районам, керівництво Служби безпеки України цих районів, місцевих ТЦК та СП, Військової служби правопорядку у Збройних Силах України та командування військових частин. 
Олексій Рихлюк повідомив присутнім, що новопризначений керівник відділу майже 10 років працює в органах прокуратури і, маючи відповідний досвід роботи, в умовах воєнного стану зможе забезпечити гідне виконання покладених на відділ завдань.
Юрисдикція Гайсинського відділу поширюватиметься на два райони Вінниччини ‒ Гайсинський та Тульчинський.
У свою чергу Владислав Бурдейний подякував за довіру та запевнив, що докладатиме усіх зусиль для ефективної роботи відділу, що сприятиме підвищенню рівня довіри громадян до прокуратури в цілому.
 

кількість переглядів: 429