Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.02.2024

У Херсоні судитимуть начальника медичної служби військової частини, який безпідставно нарахував підлеглому понад 340 тис. грн грошового забезпечення

/

За процесуального керівництва прокурорів Херсонської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону до суду направлено обвинувальний акт стосовно начальника медичної служби військової частини за фактом недбалого ставлення до військової служби (ч. 4 ст. 425 КК України).
Досудовим розслідуванням встановлено, що у період з грудня 2022 року по квітень 2023 року, начальник медичної служби військової частини, через недбале ставлення до військової служби, допустив безпідставне нарахування грошового забезпечення та додаткової винагороди підлеглому військовослужбовцю за період його ухилення від військової служби.
Внаслідок цього державі завдано збитків на загальну суму понад 340 тис. гривень.
Досудове розслідування здійснювали слідчі другого слідчого відділу (з дислокацією у м. Херсоні) ТУ ДБР у м. Мелітополі.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 

кількість переглядів: 212