Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.04.2024

Двом військовослужбовцям, підозрюваним у вбивстві поліцейського, обрано запобіжний захід - тримання під вартою без права застави (ФОТО)

/

Розглянувши клопотання прокурорів Вінницької та Одеської спеціалізованих прокуратур у сфері оборони Південного регіону суд обрав двом військовослужбовцям, підозрюваним у посяганні на життя працівника правоохоронного органу, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права застави.
Прокурори у суді клопотали про обрання їм обом безальтернативного запобіжного заходу – тримання під вартою.
Нагадаємо, особам повідомлено про підозру у посяганні на життя працівника правоохоронного органу; незаконному поводженні зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами; дезертирстві зі зброєю за попередньою змовою групою осіб, вчинене в умовах воєнного стану (ст. 348, ч. 1 ст. 263, ч. 4 ст. 408 КК України).
За даними слідства, 20 квітня, вночі, підозрювані під час перевірки автомобіля вбили одного поліцейського, поранили іншого та втекли з місця події.
Правоохоронці розшукали їх та затримали в порядку ст. 208 КПК України у селі Липецьке Подільського району Одеської області.
Раніше, на території Вінницької області, виявлено транспортний засіб, на якому переміщувалися розшукувані особи, та боєприпаси.
Також в ході слідчих дій було знайдено зброю ‒ ймовірне знаряддя вбивства.
Досудове розслідування у кримінальних провадженнях здійснюють слідчі СУ ГУНП в Вінницькій області та ТУ ДБР, розташоване у м. Миколаєві.
 

кількість переглядів: 57