Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Стан розгляду запитів на інформацію органами військової прокуратури Південного регіону України за 9 місяців 2014 року

        За 9 місяців 2014 року до органів військової прокуратури Південного регіону України у  порядку Закону України «Про доступ до публічної інформації» надійшло 25 запитів на інформацію.
       Всього за вказаний період розглянуто 21 запит. За належністю іншим розпорядникам запитуваної інформації направлено 4 запити. Станом на 1 жовтня 2014 року запитів на розгляді не перебуває.
       За результатами розгляду надано інформацію на 13 запитів та на 7 – надано роз’яснення. У  1 випадку в наданні інформації  відмовлено. Найчастіше  запитувалася інформація з   питань   досудового слідства   –  16.    Розглянуто     2 запити з питань правозахисної діяльності, по 1 – з кадрових питань, представництва інтересів громадян та держави в суді й з інших питань.  
       Переважна більшість запитів надійшла від  юридичних осіб – 11, у т.ч.  засобів масової інформації – 8  та  громадських організацій  – 2.  Від   громадян надійшло 10 запитів. Загалом   поштою надійшло 14 запитів, електронною поштою 6 та 1запит прийнято на особистому  прийомі. 
       На протязі 9 місяців поточного року при здійсненні нагляду  за додержанням і застосуванням законів органами військової прокуратури регіону прийнято 5 постанов про проведення перевірок додержання вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації», за результатами яких розглянуто із вжиттям заходів 12 подань про усунення виявлених порушень. За наслідками розгляду подань до відповідальності притягнуто 31 посадова особа зберігачів публічної інформації

кількість переглядів: 831