Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Стан розгляду запитів на інформацію органами військової прокуратури Південного регіону України у 2014 році

Протягом 2014 року до органів військової прокуратури  регіону  надійшло 34  запити на інформацію, з яких надано інформацію на 15 запитів, надіслано 11 роз’яснень, відмовлено у задоволенні 1 запиту, 7  запитів в порядку частини 3 статті 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації» надіслано належним розпорядникам.
Серед зареєстрованих запитів на інформацію – 18 надійшло до апарату військової прокуратури регіону, 16 – до військових прокурорів гарнізонів. Як встановлено вивченням, до 11 підпорядкованих військових прокуратур запити на інформацію не надходили взагалі (військові прокуратури Донецького, Запорізького, Луганського, Криворізького, Кіровоградського, Білгород-Дністровського, Херсонського гарнізонів та 30, 31, 32, 33 військові прокуратури).
З числа розглянутих запитів на інформацію: 2 – з питань нагляду за додержанням і застосуванням законів;  17 – з питань досудового розслідування;   1 – з питань представництва інтересів громадян та держави в суді; 1 – з кадрових питань; та 6 – з інших питань.
У минулому році до органів військової прокуратури регіону більшість запитів надійшла від громадян – 15,  від юридичних осіб – 14, у т.ч. засобів  масової інформації – 10, громадських організацій  – 3, об’єднань громадян – 2.
 Загалом  поштою надійшло 25 запитів, електронною поштою 8 та 1 запит прийнято з особистого  прийому. 
Запитів, відповідь на які повинна надаватися не пізніше  48 годин з дня отримання (стаття 20 Закону) до органів військової прокуратури регіону не надходило. 

кількість переглядів: 851