Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Стан розгляду запитів на інформацію органами військової прокуратури Південного регіону України протягом 6 місяців 2016 року

         Протягом 6 місяців 2016 року до органів військової прокуратури Південного регіону України  надійшло 40 запитів на інформацію, з яких надано інформацію на 22 запити, надіслано 9 роз’яснень, 9 запитів в порядку частини 3 статті 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації» надіслано належним розпорядникам.
         Серед зареєстрованих запитів на інформацію – 18 надійшло до військової прокуратури регіону, 22 – до підпорядкованих військових прокуратур гарнізонів. 
         З числа розглянутих запитів на інформацію: 13 – з питань досудового розслідування, 2 – з питань організаційно-розпорядчої діяльності, 6 – з кадрових питань  та 10 – з інших питань.
          Більшість запитів надійшла від громадян – 20, від юридичних осіб – 16, у т.ч. засобів масової інформації – 14, громадських організацій  – 4.
         Загалом поштою надійшло 20 запитів, електронною поштою  – 18 та 2 запити прийнято з особистого  прийому.
          Запитів, відповідь на які повинна надаватися не пізніше  48 годин з дня отримання (стаття 20 Закону) до органів військової прокуратури регіону не надходило. 

кількість переглядів: 1022